Дизајн

Нерѓосувачки челик отпорен на отисоци на прсти
Тип на загревање: Движење на топол воздух

Програми /Функции

Одржување на топло
Загревање на храна
Повторно загревање
Отпуштање

Технички карактеристики

Рачка за отварање врата
Температура на загревање: од 30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg