Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4

Управување
Начин на подесување: Контролни рачки
Декоративни детали: Месинг

Места за готвење
Напред лево – 2000W – Ø 180 mm
Назад лево – 1200 W – Ø 140 mm
Напред десно – 1200 W – Ø 140 mm
Назад десно – 2300 W – Ø 210 mm

Технички карактеристики
Електрични индикатори
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Заштита од неправилна работа

Прибор
Гребалка
Златни контролни рачки

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 6600 W
Осигурувач (A): 30 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 11,5 kg
Dimenzii 57,5 × 66,5 × 13 cm
Tip ploce za kuvanje

Инфрацрвена плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Антрацит, Антрацит & месинг

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Colonial