Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: Ø 210, 1400 W
Задна лева: Ø 145, 1850 W
Централна: Ø 180, 2600 W
Предна десна: Ø 210, 1400 W
Задна десна: Ø 145, 2300 W

Рерна

Зафатнина: 90 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 2 халогени ламби
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Плех за печење: 2
Хромирани полици:
Сет за ражен: 1

Фиока за одложување

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 55 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 12600 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg