Програми /Функции
Број на функции: 8

Ракување со рерната
Дисплеј: LED дисплеј
Брусен нерѓосувачки челик на кој неостануваат отисоци од прсти
Црно стакло

Опции
Опции за подесување на време: Старт и Стоп
Звучен аларм за крај на печењето
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Нерѓосувачки челик
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 25 l.
Бруто зафатнина на рерната: 26 l.
Грил
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Сијалично светло
Моќ на светилките: 20 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Сигурносен термостат
Моќ на микробрановите: 900 W
Моќ на грил микробранови: 1000 W
Стаклена врата со заштита од микробранови
Микробрановите престануваат кога вратата ке се отвори

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка: 1 парче
Стаклен тањир

Приклучување на напон
Напон (V): 220-230 V
Приклучна моќ (W): 1450 W
Осигурувач (A): 6,3 A
Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg

Vrsta rerne

Електрична рерна

Tip rerne

Микробранова

Type mw

Вградна