Smeg MP122N1 вградна микробранова рерна

Програми /Функции
Број на функции: 6

Ракување со рерната
Дисплеј: LED дисплеј
Осветлен ротирачки прекинувач
Црно стакло
Брусен нерѓосувачки челик

Опции
Опции за подесување на време: Старт и Стоп
Звучен аларм за крај на печењето
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Нерѓосувачки челик
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 22 l.
Бруто зафатнина на рерната: 23 l.
Грил
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Сијалично светло
Моќ на светилките: 20 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Сигурносен термостат
Моќ на микробрановите: 850 W
Моќ на грил микробрановите: 1200 W
Стаклена врата со заштита од микробранови
Микробрановите престануваат кога вратата ке се отвори

Прибор со кој се испорачува Smeg MP122N1:
Решетка: 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 2500 W
Осигурувач (A): 11 A
Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz

Tip rerne

Микробранова

Vrsta rerne

Електрична рерна

Konstrukcija rerne

Компактна 38 x 60

Boja

Црна

Dizajn rerne

Модерен

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg

Type mw

Вградна