Садопер со можност за порамнето вградување (дебелина 1 mm)

Бордура ширина 1 mm

Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблени агли на секое корито: 15 mm

Димензии на секое корито: 340 x 400 x 200 mm

Ротирачко четвртасто тркало за управување со одвод

Одвод на десна и лева страна

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: oдвод, прелив, жабици за монтажа, сифон со приклучок на машина за миење на садови и автоматски подигнувач на сито во одвод

 

Tip ivice

Рамно вградување

Strana sudopere

Десна

Boja

Inox

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Proizvodaci

Smeg