Антибактериска

Произведен од композитен гранит со засилена отпорност на гребење

Бордура ширина 10 mm

Димензии на корито: 330 x 420 x 210 mm

Пречник на заоблени агли на корито: 80 cm

Припремен отвор за славина

Реверзибилен

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

Tip ivice

Standardna

Boja

Крем

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

21

Materijal sudopere

Композитен гранит

Sirina korpusa sudopera

45

Proizvodaci

Smeg