Завршна обработка:боја на слонова коска
Агол на ротација:
360°
Еднорачна батерија
Достапна во повеќе бои.

Slavina

Без туш глава

Boja

Слонова коска

Proizvodaci

Smeg

Materijal slavine

Композитен гранит