Дизајн

Inox боја

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Лев – брз: 3500 W

Заден централен – полу-експрес: 1700 W

Преден централен – мал горилник: 1100 W

Десен – експрес: 2600 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Рачки:Сребрена боја

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina aparata

60

Boja

Inox

Estetika smeg

Selection

Proizvodaci

Smeg