Дизајн

Inox боја

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Преден лев – полу-експрес: 1800 W

Заден лев – полу-експрес: 1800 W

Централен – ултра-брз: 4000 W

Заден десен – експрес: 1800 W

Преден десен – полу-експрес: 1050 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Рачки: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina aparata

90

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg