Програми /Функции
Број на зони за готвење: 1

Управување
Начин на подесување: Контролни рачки
Автоматско палење

Зони за готвење
Централен сад за фритеза

Технички карактеристики
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор за преостаната топлина

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V

Dimenzii 51,2 × 31 × 20,8 cm
Tip ploce za kuvanje

Domino, Фритеза

Broj kuvajucih mesta

1

Sirina ploce

30

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Classic