Програми /Функции
Број на зони за готвење: 1

Управување
Начин на подесување: Контролни рачки
Автоматско палење

Зони за готвење
Централен горилник со двојна круна – 5200 W

Технички карактеристики
Сигурносен вентил за гас

Прибор
Носачите на садови од лиено железо
Сет на контролни рачки естетика LINEA

Приклучување на напон
Должина на приклучниот кабел: 120 cm
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 1 W
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 9,1 kg
Dimenzii 37,5 × 67,5 × 15,5 cm
Tip ploce za kuvanje

Domino, Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

1

Sirina ploce

30

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Classic