Дизајн

Црна боја

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Преден лев – мал горилник: 1100 W

Заден лев – полу-експрес: 1700 W

Централен – брз: 3200 W

Заден десен – експрес: 2600 W

Преден десен – полу-експрес: 1700 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Боја на рачките: Црна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

75

Boja

Црна

Estetika smeg

Linea