Носачите на садови од нерѓосувачко железо со титаниумски премаз

Плочасти горилници

Завршна обработка:Брусен нерѓосувачки челик

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници

Централен лево – ултра брз: 3500 W

Централен десно – полу-експрес: 1600 W

Централен напред – мал горилник: 1000 W

Назад десно – експрес: 2400 W

Напред десно – мал горилник: 1000 W

Централен десно – ултра брз: 3500 W

Сигурносни вентили

Ракување од предна страна

Боја на рачките: Црна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Ultra-low вградување

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina ploce

100

Boja

Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg