Ултра-брзи горилници

Носачите на садови од лиено железо со голема издржливост

Горилници:

Лево: 3500 W

Назад: 1800 W

Напред: 1100 W

Десно: 2600 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Боја на рачките: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Linea