Програми /Функции
Број на функции: 8
Функција на самочистење на рерната: Vapor Clean

Ракување со рерната
Дисплеј: контрола на допир
Контролни рачки

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 85 l.
Бруто зафатнина на рерната: 100 l.
Број на нивоа на печење: 4
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можно е вадење на внатрешниот дел на вратат на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: ладна

Прибор со кој се испорачува рерната
Решеткаста полица за плех: 1 парче
Решетка со одбојник: 1 парче
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3100 W
Осигурувач (A): 14 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Classic

Konstrukcija rerne

Широки рерни 90 x 48

Ciscenje rerne

Vapor Clean

Boja

Inox

Dizajn rerne

Модерен

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg