Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4
Број на индукциски места за готвење: 4
Број на зони за готвење со booster-има:4
Број на прилагодливи зони: 2
Број на нивоа на моќ за готвење: 14
Прекинувач за палење и гаснење

Управување
Начин на подесување:Контрола на допир
Лизгач

Опции
Опција за повеќенаменска зона за готвење
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетување: 4
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Функција за ограничување на потрошувачката на струја
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Зони за готвење
Напред лево – индукција – мултизона- 2300 W – со booster 3200 W – Ø 21
Назад лево – Индукција – мултизона- 2300 W – со booster 3200 W – Ø 21
Напред десно – Индукција – мултизона – 2300 W – со booster 3200 W – Ø 21
Назад десно – Индукција – мултизона – 2300 W – со booster 3200 W – Ø 21

Технички карактеристики
Автоматско подесување на пречникот на зоната за готвење соодветно на големината на садот
Автоматско детектирање на сад
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Автоматско исклучување во случај на прелевање
Индикатор за преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 7200W
Осигурувач (A): 31.3 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 13,5 kg
Dimenzii 59 × 67 × 14 cm
Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Црна

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Универзална