Ултр-брзи горилници

Носачите на садови од лиено железо со голема издржливост

Горилници:

Предна лево: 1100 W

Задна лево: 2600 W

Централна: 4000 W

Задна десно: 1800 W

Предна десно: 1800 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Боја на рачките: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

75

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Linea