Програми /Функции
Број на функции: 6
Функции на чистење на рерната: Vapor Clean
Начин на печење: Вентилациона рерна
Останати функции: Одмрзнување

Ракување со рерната
Дисплеј: Аналоген часовник
Декоративни детали: Месинг

Опции
Опции за подесување на времето: Автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Минимална температура: 50 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Кровна облога на извлекување заради лесно чистење
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можно е вадење на внатрешниот дел на вратат на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор

Прибор со кој се испорачува рерната

Решетка со заден граничник: 1 парчиња
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz

Težina 44,4 kg
Dimenzii 64,8 × 64,5 × 67 cm
Tip rerne

Вентилирачка

Estetika smeg

Colonial

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Vapor Clean

Boja

Антрацит, Антрацит & месинг

Dizajn rerne

Retro

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg