Дизајн

Крем боја

Носач на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Преден лев – мал горилник: 1100 W

Заден лев-брз: 2900 W

Централен-ултра брз: 5000 W

Заден десно – полу – брз: 1700 W

Преден десно – полу – брз: 1700 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Рачки: Боја на стар месинг

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

90

Boja

Антрацит & месинг, Крем

Estetika smeg

Colonial

Proizvodaci

Smeg