Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: Ø 215 mm, 1300 W
Задна лева: Ø 175 mm, 2300 W
Централна: Ø 265 mm, 2300 W
Задна десна: Ø 215mm, 1300 W
Предна десна: Ø 215 mm, 2300 W

Главна рерна

Бруто зафатнина: 126 l
Каталитички систем на самочистење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Број на полици: 4
Тајмер за почеток и крај на печењето
Внатрешното стакло се вади за чистење
Вратата на рерната со тројно стакло
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Електричен грил
Тајмер
Звучен аларм
Температура на печењето: од 50°C до 260°C

Прибор

Гребалка: 1
Ражен: 1
Широк плех: 2
Решеткаста преграда со граничник позади: 1
Горна хромирана полица: 1
Каталитичка плоча: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 66 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 15200 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg