Антибактериска

Произведен од композитен гранит со засилена отпорност на гребење

Димензии на десно корито: 343 x 395 x 220 mm

Димензии на лево корито: 343 x 395 x 220 mm

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

Tip ivice

Подграден

Boja

Црна

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

22

Materijal sudopere

Композитен гранит

Sirina korpusa sudopera

80

Proizvodaci

Smeg