Пречник на заоблени агли на корито: 15 mm

Бордура ширина: 10 mm

Раб кој спречува прелевање

Ширина на големо корито: 34 cm

Ширина на мало корито: 15 cm

Длабочина на големо корито: 20 cm

Одвод на лева страна

Припремен отвор за славина

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

 

 

Tip ivice

Standardna

Strana sudopere

Лева

Boja

Inox, Сатинирана

Broj korita sudopere

1,5

Dubina sudopere

15, 20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Proizvodaci

Smeg