Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Powerboost

Електронско програмирање

Контрола на допир

Независен тајмер

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 3.700 W

Места за готвење:

Напред: Ø 160 mm – 1.200 W – со powerbooster 1.400 W

Назад: Ø 200 mm – 2.300 W – со powerbooster 3.000 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работна површина: Q4 / flush-mount

Димензии на плоча: 380 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

За поставување со други Domino плочи може да се користиВезен профил.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот, Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Domino, Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

38

Boja

Црна

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Domino