Континуирана индукција

Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Двоен Powerboost

Електронско програмирање

Контрола на допир

2 лизгачки прекинувачи за секоја зона за готвење

Независен тајмер

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 3.700 W

Зони за готвење:

Напред: 180 x 220 mm – 2.100 W – со powerbooster 2.600 W – со двоен powerbooster 3.700 W

Назад: 180 x 220 mm – 2.100 W – со powerbooster 2.600 W – со двоен powerbooster 3.700 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Двофазен приклучок (V): 400V˜2P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работната површина: Q4 / flush-mount

Димензии на плочата: 380 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

За поставување со други Domino плочи може да се користи Сврзен профил.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот, Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Domino, Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

38

Boja

Бела

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Domino