Функција на контрола на моќ

Електронско програмирање

Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Powerboost

Контрола на допир

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 2.800 W, 3.500 W, 6.000 W, – со контрола на моќта 7.200 W

Зони за готвење:

Напред лево: Ø 210 mm – 1.500 W – со powerbooster 2.000 W

Назад лево: Ø 145 mm – 1.200 W – со powerbooster 1.600 W

Напред десно: Ø 145 mm – 1.200 W – со powerbooster 1.600 W

Назад десно: Ø 210 mm – 1.500 W – со powerbooster 2.000 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Двофазен приклучок (V): 400V˜2P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работната површина: flat-edge / flush-mount

Димензии на плочата: 590 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

Tip ivice

SF Коса ивица

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Бела

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000