Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна десна: : Ø 175mm, 1.3 kW ( со booster 1.4 kW)
Задна десна: Ø 215mm, 2.3 kW (со booster 3.0 kW)
Централна: Ø 265mm, 2.3 kW ( со booster 3.0 kW)
Предна лева: Ø 175mm, 1.3 kW ( со booster 1.4 kW)
Задна лева: Ø 215mm, 2.3 kW ( со booster 3.0kW)
Индикатор за преостаната топлина
Вкупна моќ на загревање: 19.6 kW

Главна рерна

Бруто зафатнина: 70 l
Нето зафатнина: 61 l
Температура: од 50°C до 260°C
Вратата се отвара на страна
Програмобилен дигитален часовник
Систем на ладење: кружење на воздух
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Функција на самочистење: Vapor Clean
Плех 40 mm длабочина: 1
Хромирани полици: 2
Телескопски носачи

Помошна рерна

Бруто зафатнина: 69 l
Нето зафатнина: 62 l
Температура: од 50°C до 245°C
Систем на ладење: кружење на воздух
9 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Хромирани полици: 4

Грил рерна

Бруто зафатнина: 41 l
Neto zapremina: 36 l
Температура: од 50°C до 260°C
Систем на ладење: кружење на воздух
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Варијабилен грил со максимална моќ 2.7kW
2 нивоа за гриловање
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Плех 40 mm длабочина: 1
Хромирани полици: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 37 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 8400 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg