Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: 3000 W
Задна лева: 1800 W
Централна: 4000 W
Предна десна: 1000 W
Задна десна: 1800 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи на садови
Сигурносни вентили
Носач за ѓезве за кафе

Рерна

Зафатнина: 112 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 2 халогени ламби
Ладна врата
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Плех 40 mm длабочина: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 14 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 3100 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

80

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg